Skaunakjølen trekkhundkllubb ble stiftet 8.desember 2003.  Vårt løypenett samt klubbhus ligger i idylliske omgivelser i Skaun kommune.
Vi har pr.i dag litt i underkant av 100 medlemmer alt i alt.
Flere av våre medlemmer kjører hundespann aktivt i konkurranser, både på barmark og snø og som hevder seg både nasjonalt og internasjonalt.  Vi har også medlemmer som har èn hund og som ønsker å være endel av det flotte miljøet vårt.

Vi kjører som regel opp løypene våre med scooter og slodd men av og til må hundene selv brøyte spor🙂.  Vi har klubbhus der kjørerne gjerne møtes for en kopp kaffe og noen røverhistorier🙂.
På klubbuset "Godset" arrangeres det av og til dugnader der vi oppfordrer så mange som mulig til å delta for å få et flott område til glede for alle.

Som medlem i klubben har man gode avtaler hos bla  Troll hundefòr og vi jobber i disse dager med å skaffe gode avtaler med veterinærer.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.

Del denne siden